Usluge

https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2016/04/7.jpg

Trajni smeštaj


Usluga trajnog smeštaja u domu za stare Duga Plus namenjena je starijim osobama koje se suočavaju sa rastućom zavisnošću od tudje nege i pomoći u svakodnevnom životu. Nega u našoj ustanovi bazirana je na profesionalnom i toplom pristupu koji omogućava našim korisnicima užitak u ispunjenom životu.Specijalni program prilagodjavanja novih korisnika olakšava privikavanje i pomaže korisnicima da našu ustanovu u najkraćem mogućem roku dožive kao svoj novi dom. Individualni planovi nege prilagodjavaju se korisniku kako bi omogućili zadovoljavanje specifičnih potreba uz podršku iskusnih i visoko-kvalifikovanih timova.

Konačno, prijatna i društvena atmosfera podstiče prijateljske odnose medju korisnicima i značajno podiže kvalitet života.

Posetite sekciju “Život u domu” i saznajte više o bitnim aspektima života u našoj ustanovi ili nas odmah kontaktirajte i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu trajnog smeštaja.


Privremeni smeštaj


Dom za stare Duga Plus nudi uslugu privremenog smeštaja starijim osobama koje imaju potrebu za kraćim boravkom u našoj ustanovi. Postoji više tipova privremenog smeštaja i u zavisnosti od specifičnih potreba dužina ostanka u domu može varirati od nekoliko dana do više nedelja ili meseci.Ukoliko se radi o privremenom smeštaju radi oporavka od bolesti ili operacije, medicinsko osoblje doma za stare Duga Plus u potpunosti će preuzeti negu korisnika i zajedno sa stručnim saradnicima (profesionalcima različitih specijalnosti) učiniti sve da olakša i ubrza oporavak.

Još jedna vrlo frekventna potreba za privremenim smeštajem starijih osoba bazirana je na potrebi trajnih staratelja da naprave pauzu i napune baterije. Mi jako dobro razmemo koliko je teško članovima porodice ili prijateljima starijih osoba koji pružaju konstantnu negu i podršku. Iz tog razloga jako je bitno da staratelji povremeno nadju vremena za sebe, odu na odmor, završe nagomilane obaveze ili jednostavno predahnu.

Posetite sekciju “Kategorije korisnika” i saznajte više o kategorijama korisnika koji mogu biti smešteni u našoj ustanovi ili nas odmah kontaktirajte i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu privremenog smeštaja.


https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Dom-za-stare-_Duga-Plus_16.jpg
https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Dom-za-stare-_Duga-Plus_40.jpg

Dnevni smeštaj


Usluga dnevne nege prilagodjena je starijim licima koji još uvek žive u svojoj kući ali im je neophodna dodatna pomoć u toku dana. Naš dom za stare nudi dnevnu negu starijih lica sa demencijom, fizičkim nedostacima ili lica sa potrebom da se uključe u aktivno društveno okruženje. Dnevna nega daje priliku starijim osobama da se socijalizuju i uključe u čitav spektar aktivnosti dok je njihova porodica sigurna da su bezbedni i negovani.
Deo tima specijalizovan za usluge socijalnog rada aktivno se brine o svakom pojedincu i pravi dnevni plan aktivnosti i nege za korisnike ove usluge.
Kontaktirajte nas i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu dnevne nege.


Palijativna nega


Usluga palijativne nege namenjena je korisnicima sa ozbiljnim zdrastvenim potrebama i neizlečivim bolestima.

Mi u domu za stare Duga Plus verujemo da je cilj svakog pojedinca da svoj život završi dostojanstveno, oslobodjen bola, tamo gde se oseća kao kod kuće. Takodje smo svesni činjenice kakav uticaj ovakvo stanje starije osobe ima na porodicu i njeno funkcionisanje. Naše osoblje obučeno je da prati najviše standarde nege i podrške osobama u terminalnim stadijumima bolesti i naravno njihovim porodicama. Dakle staramo se da usluge palijativne nege pružamo ne samo uz toplinu i iskrenu brigu već uz adekvatan profesionalni pristup i relevantno znanje.

Saradnjom sa korisnicima, njihovom rodbinom i prijateljima, naši medicinski i multi-disciplinarni timovi pružaju 24h specijalističku negu i čine sve da maksimalno umanje patnju korisnika.

Kontaktirajte nas i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu palijativne nege.


https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Dom-za-stare-_Duga-Plus_96.jpg

Cenovnik


Cenovna politika doma za stare Duga Plus bazira se pre svega na stručnoj evaluaciji potreba korisnika a onda i od specifičnih zahteva korisnika. U zavisnosti od tipa usluge, kategorije korisnika i procenjenog stepena zahtevane medicinske nege (procena se radi na osnovu medicinske dokumentacije korisnika i pregleda lekara naše ustanove) stručni tim ustanove formira cenu usluge.

Savetujemo Vam da nas kontaktirate i razgovarate sa stručnim licem koje će Vam dati sve neophodne informacije i pojasniti cenovnu politiku naše ustanove.


Copyright by Duga Plus 2020. All rights reserved.