O nama

Naša misija

Osnivači doma za stare Duga Plus krenuli su u ovaj projekat sa jasnoj misijom: podizanje kvaliteta života starijih osoba kojima je potrebna tudja nega i pomoć.

Ta misija ubrzo je postala osnovna inspiracija i svakodnevni zadatak svih članova našeg tima. Pristupom orijentisanim na korisnike naših usluga i stručnim radom iz dana u dan unapredjujemo našu ustanovu i upravo takav pristup predstavlja ključ našeg uspeha.


https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Dom-za-stare-_Duga-Plus_71.jpg
https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Dom-za-stare-_Duga-Plus_55.jpg

Osnovni principi ustanove

Od samog početka rada ustanove 2008. godine, postavili smo osnovne principe rada sa starijim osobama na prvo mesto. Svaka naša usluga reflektuje te principe i ponosni smo na sjajnu reakciju naših korisnika.

Slavimo individualnost

Svaka osoba u našem domu ima jedinstvenu životnu priču koju želimo da čujemo i razumemo. U skladu sa navikama i potrebama osobe kreiramo individualni plan usluga koji je osnova kvalitetnog života naših stanara.

Čuvamo dostojanstvo

Svi naši korisnici zaslužuju poštovanje i adekvatan odnos članova naše male zajednice. Naš tim čini sve od sebe kako bi i korisnici sa najtežim bolestima imali ispunjen dan ali i neophodan osećaj smisla.

Podržavamo slobodu izbora

Naša ustanova je dom naših stanara i upravo tako želimo da je doživljavaju iz dana u dan. Staramo se o tome da svaki korisnik ima što više opcija na raspolaganju, počevši od dnevnih obroka pa do društvenih aktivnosti koje organizujemo za naše stanare.

Uključujemo porodicu i prijatelje

Porodica i prijatelji naših stanara dobrodošli su da učestvuju u svim društvenim aktivnostima i dogadjajima koje organizuje dom za stare Duga Plus. Kvalitetno vreme provedeno sa najbližima izuzetno je bitno i zato su naša vrata širom otvorena.Dozvolite da o Vama brinu dokazani profesionalci !

NAŠ TIM

Slavica Mijajlović – Direktor ustanove

DUGA PLUS

Direktor ustanove
“Odabir osoblja u domu za stare Duga Plus, svakako je jedan od najbitnijih zadataka našeg mendžerskog tima. Svako ko je zaposlen u našem domu prošao je najrigoroznije provere i ima iza sebe bogato iskustvo u radu u specijalizovanim ustanovama. Osmeh na licu zaštitni je znak našeg osoblja koje Vam stoji na raspolaganju svakoga dana u godini 24h.” – Slavica Mijajlović – Direktor doma za stare Duga Plus.


https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/direktorUstanove.png

Naš tim čine: socijalni radnik, domski lekar, glavna medicinska sestra, fiziotarapeut, medicinske sestre, negovateljice, radni terapeuti, nutricionista, šef kuhinje, pomoćni kuvari, spremačice i domar. Zahvaljujući partnerskim odnosima sa relevantnim ustanovama prošireni sastav našeg tima čine i lekari različitih specijalnosti kao i spoljni saradnici poput frizera, mankikira, pedikira i ostalih.

https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Doktor.jpg

Domski lekar

Dr Marija Mijajlović
https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/Jelena-Zlatanovic.jpg

Šef osoblja

Jelena Zlatanović
https://www.vasaduga.com/wp-content/uploads/2015/12/MedicinskaSestra.jpg

Medicinska sestra

Jasmina Papić
Copyright by Duga Plus 2020. All rights reserved.